Alsapan - Laminat

Afiseaza: 1-24 din 72 produse

 Filtre
Calitate premium – MADE IN FRANCE –  O companie administrată de o familie situate în estul Franței, a fost fondată în 1972 de către Joseph Strub, tâmplar de meserie. Acum operează 6 fabrici, toate în Franța, producând milioane de unități de mobilier, parchet laminat, parchet LVT și blaturi de lucru în fiecare an. Peste 830 de angajati si peste 240 milioane de EURO vanzari, este o companie ce a surprins pe toata lumea prin calitatea produselor pe care le livreaza. A urcat rapid in TOP 3 fabrici de parchet din lume.

Toate modelele de parchet laminat Alsapan sunt certificate PEFC ™. Lemnul folosit în parchetul laminat provine din păduri bine gestionate pe termen lung, nu folosim niciodată păduri exotice sau lemn din pădurile tropicale. Unitatea noastră de producție este geografică aproape de furnizorii și materiile prime, ceea ce ne permite sa reducem distanțele de transport și emisiile de CO2. Fabrica noastră din Marlenheim este exemplara în acțiunile sale legate de mediu, care ajută la menținerea resursele naturale ale planetei noastre.

• Acoperișul său este prevăzut cu panouri solare
• Angajații încearcă în mod activ să reducă consumul de hârtie și să-l recicleze
• Fabrica folosește produse reziduale de producție ca sursă de energie pentru încălzirea clădirilor și utilajelor

Prezentată din 1 ianuarie 2012, etichetarea de securitate a sănătății pe ambalajele produsului oferă consumatorilor detalii despre cantitatea de substanțe volatile eliberate în aerul interior prin pardoseală și este clasat pe o scară din clasa A + (emisii foarte mici) la clasa C (nivel ridicat de emisii). Produsele ALSAFLOOR sunt clasificate A +, cu o rată de emisie de formaldehidă sub 10 μg / (m² x h), pe baza testelor efectuate de un laborator independent.
 
Avantaje parchet laminat Alsapan
· usor de curatat
· parchet laminat compatibil cu incalzirea in pardoseala
· ANTI acarieni
· densitate de 910kg/m3
· 4V-groove. Plăcile sunt teșite în lungime și în lățime pentru a produce o aspect autentic al podelei de altădată. Îmbinările sunt lăcuite pentru o curățare ușoară și etanșare optimizată
· stratul de ceară de pe marginea placilor creează un sigiliu și previne pătrunderea apei intre placi
· parchet laminat Alsafloor rezistent la umezeala. Compatibil cu zonele umede datorita protecției îmbinărilor, ceară în caneluri și vopsea hidrofugata aplicată pe marginile V-canelurii
· Sistemul de blocare 5G® permite în mod semnificativ instalare rapidă și ușoară. O garnitura de plastic întărită pe latura scurtă a placii de parchet laminat duce la o rezistență puternică, emitand un sunet „clic” și blocând scândurile vertical. Rezista mai bine in timp daca se pune presiune pe latura scurta a placii, adica latura din capatul placii de parchet laminat.

Parchetul laminat Alsapan este compus din 4 straturi:
· stratul de protectie – care da clasa de traffic
· decorul de hartie – care da aspectul placii
· panoul HDF ( High Density Fiberboard ) – placă din fibre de înaltă densitate
· Strat de echilibrare – are rol de protejare a partii inferioare a placii de parchet si este putin alunecos pentru ca parchetul sa „lucreze” cu usurinta pe stratul suport

Suport clienti Luni - Vineri 8:30-16:30 - Te rugăm să faci o programare înainte de a vizita showroom-ul nostru pentru a te asigura că un reprezentant este disponibil.

0752 071 000 office@verman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!