Testimoniale

Testimoniale

Comanda sosita foarte repede, produse de calitate, conform cu informatiile de pe site
Petrareanu

Catalin Petrareanu

Am avut recent o experiență excepțională cu verman.ro și doresc să împărtășesc cât de mulțumit sunt. Livrarea comenzii a fost promptă și profesionistă. Parchetul este de o calitate remarcabilă, iar finisajul său arată cu adevărat elegant în locuința mea. Vă mulțumesc sincer pentru o experiență de cumpărături atât de plăcută. Cu siguranță voi recomanda verman.ro tuturor celor care caută produse de calitate și servicii excelente.

Cu mulțumiri,
Alexandru
Pirvulescu

Ioan Alexandru Pirvulescu

Multumesc foarte multumita
Comanda sosita foarte repede, parchetul de calitate
Mogos

Mariana Mogos

Colaborarea cu Verman.ro a fost remarcabilă! Termenul a fost respectat cu precizie, iar ușile au corespuns exact așteptărilor noastre, în conformitate cu prezentarea din show-room. Montajul a fost rapid și profesionist, aducând un plus de eleganță în locuința noastră. Recomand cu încredere Verman.ro pentru calitate și eficiență.

Cu mulțumiri,
Mihai
Penciulescu

Mihai Penciulescu

Am achiziționat un produs de calitate și am avut o experienta plăcută cu personalul firmei!

Multumesc,
Alinta
Rosu

Alinta Rosu

Livrare a doua zi, comanda făcută la 12h. Am comandat manerele văzute intr-un hotel din Arad si sunt perfecte. Imi plac f mult si sunt dintr-un materia greu. Par rezistente.
Antăluță

Iulia Antăluță

Salut echipa Verman.ro,

Vizita în showroom a fost nu doar plăcută, ci și informativă. Am apreciat că am acoperit toate detaliile despre produse și procesul de instalare. Masuratorile au fost bine făcute, iar discuțiile despre finisaje au fost exact ceea ce am avut nevoie. Rezultatul? După montaj, nu a fost nevoie de nicio retușare - usile se încadrează perfect cu peretii, pardoselile. Un alt punct forte este livrarea și montajul în termenul promis. A fost un plus că totul a venit atât de rapid și cu un personal amabil și profesionist.
În concluzie, ușile se integrează perfect în spațiul meu și nu aș fi putut cere mai mult. Vă mulțumesc pentru eforturile depuse și pentru o experiență de cumpărături atât de plăcută.

Cu drag,
Emilia

Lita

Emilia Lita

Personal foarte amabil, foarte prompți. Am făcut o comanda destul de mare care mi-a ajuns foarte repede și in siguranța. Mulțumesc!
Chihae

Roxana Chihae

Suport clienti Luni - Vineri 8:30-16:30 - Te rugăm să faci o programare înainte de a vizita showroom-ul nostru pentru a te asigura că un reprezentant este disponibil.

0752 071 000 office@verman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!