Ce usi de interior se poarta in 2023?

La capitolul design interior, tendințele se află într-o continuă schimbare, iar în fiecare an opțiunile sunt tot mai diversificate. În această categorie intră și ușile de interior, ele fiind un element arhitectural definitoriu din designul unei locuințe, fie că vorbim despre un apartament sau o casă.
În momentul amenajării sau renovării casei, mulți ne dorim să fim în pas cu tendințele, dar în același timp să ne orientăm către obiecte care nu se vor demoda în timp. Deja de mulți ani, ușile de interior nu mai sunt alese la întâmplare și au început să fie alese după criterii riguroase, cum ar fi materialul de confecționare, culoarea și sistemul de deschidere.
Ușile de interior care sunt la modă în 2023 vor adăuga un plus de valoare casei tale și îi vor schimba radical sau completa armonios aspectul, având negreșit un caracter practic și un nivel ridicat de durabilitate.

Ce uși de interior să alegi în anul 2023?

Dacă urmează să faci câteva schimbări în locuința ta și vrei să înlocuiești inclusiv ușile, Verman are câteva sugestii care te pot ajuta dacă ai rămas în pană de idei sau dacă vrei să fii în pas cu tendințele.
În linii mari, 2023 este un an în care continuă promovarea luminii naturale și a elementelor de interior care îi potențează efectul. De exemplu, ușile în culori deschise sau ușile cu inserții de sticlă reușesc să rămână și anul acesta în tendințe, căpătând atemporalitate.
Iată 3 criterii care definesc ușile de interior aflate anul acesta în topul preferințelor:

1. Design minimalist

Nu este o surpriză faptul că stilul minimalist ocupă din nou o poziție fruntașă în ceea ce privește anumite elemente din designul interior al unei case. Acestea sunt moderne și oferă întregii încăperi un aspect contemporan. Dacă alegi o astfel de ușă, cu design simplu și în același timp elegant, nu trebuie să îți faci griji că se va demoda. Un astfel de model va funcționa întotdeauna, indiferent de cât de mult se schimbă tendințele.
Designul minimalist al ușilor de interior cucerește prin versatilitatea sa, întrucât ușile simple și moderne pot fi integrate în orice stil de amenajare. Aceste modele de uși reușesc să adauge oricărei camere senzația de echilibru, ceea ce ne dorim cu toții într-un mediu atât de agitat și alert.

2. Materiale durabile

Durabilitatea ușilor rămâne un criteriu esențial după care să te ghidezi. Chiar dacă designul ușilor este compatibil cu tendințele sezonului, acest lucru devine inutil dacă materialele de fabricare nu sunt suficient de calitative. Atunci când achiziționezi o ușă, trebuie să investești în elemente pe care le poți păstra chiar și zeci de ani. Pe termen lung, acestea reprezintă o alegere optimă, inclusiv din punct de vedere financiar.

3. Inserții din sticlă

Și în acest an, ușile cu inserții din sticlă continuă să se poziționeze în trendurile din sfera designului interior. Sticla este un material versatil, ce are potențialul de a mări vizual spațiul dintr-o cameră tocmai pentru că lasă lumina naturală să pătrundă în încăpere. Într-o cameră care este de regulă întunecată, o astfel de ușă poate face diferența. Lumina naturală oferă un puternic sentiment de naturalețe, creează un ambient plăcut și relaxant și contribuie chiar la economisirea energiei.
Ușile cu inserții din sticlă rămân favorite în acest an nu numai pentru nota de eleganță și modernitate pe care o asigură unei camere, ci și pentru că oferă intimitate fără a compromite nivelul de lumină naturală.

Oferte personalizate și modele premium de uși de interior

Fiecare model de ușă are avantaje și caracteristici proprii, iar atunci când faci o comandă la Verman beneficiezi de consiliere și ofertă personalizată. Poți să alegi culoarea, sensul de deschidere și alte caracteristici privitoare la măsurători (dimensiune gol de zid, structură foaie de ușă etc.)
Așadar în 2023, alegerea ușilor de interior se face atât în funcție de caracteristicile practice, cât și de cele de estetică.
Poți alege o ușă care să ofere camerei tale personalitate și echilibru. Fie că ești adept al stilului minimalist și al simplității sau vrei să integrezi în locuința ta uși de interior cu finisaj deosebit, la Verman poți găsi un catalog diversificat de modele de usi de interior care bifează tendințele noului sezon.
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 8:30-16:30 - Te rugăm să faci o programare înainte de a vizita showroom-ul nostru pentru a te asigura că un reprezentant este disponibil.

0752 071 000 office@verman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!