De ce să alegi tamplarie PVC pentru ferestrele casei tale?

Te-ai gândit vreodată că cele mai rezistente ferestre sunt cele cu tamplarie PVC? Cu certitudine, ferestrele sunt componente importante din arhitectura unei case, ele oferind personalitate și o eleganță deosebită acesteia.

La momentul actual sunt căutate soluțiile care oferă cele mai multe avantaje atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic pentru locuință. Din această categorie face parte și tamplaria PVC, aceasta răspunzând cu succes la toate nevoile și cerințele proprietarilor de locuințe în materie de izolare termică și durabilitate.
Descoperă în rândurile următoare mai multe informații utile despre soluțiile de tamplarie PVC și avantajele pe care le oferă unei locuințe.

Ce avantaje oferă o tamplarie PVC?



Tâmplăria PVC reprezintă o soluție arhitecturală modernă, ce impresionează prin particularitățile sale tehnice. Este una dintre cele mai apreciate și utilizate tâmplării pentru ferestre tocmai prin prisma caracteristicilor sale. Printre cele mai importante avantaje pe care le oferă o astfel de tamplarie menționăm:
Nivel superior de durabilitate - tâmplăria PVC surprinde printr-un nivel înalt de rezistență împotriva factorilor externi. Apa sau umezeala nu pot afecta în niciun fel calitatea materialului. Razele UV nu sunt o problemă. Durabilitatea de care se bucură PVC-ul este suficientă pentru a face față chiar și focului.
Grad înalt de izolare termică - Termoizolarea reprezintă un alt aspect important la care e necesar să ai grijă atunci când îți construiești sau renovezi casa. Pe întreg parcursul anului, locuința ta trebuie să-ți ofere o temperatură optimă. Verile sufocante sau iernile geroase sunt cauzate de cele mai multe ori de calitatea slabă a ferestrelor. Prin utilizarea tâmplăriei PVC, vei beneficia de o ambianță și un confort optim, indiferent de sezon.
Nivel înalt de Izolare fonică - Poluarea fonică rămâne o problemă pentru foarte mulți proprietari de locuințe, mai ales în zonele aglomerate ale orașelor. Însă, pentru această problemă există o soluție. Dacă optezi pentru o tamplarie PVC nu te vei confrunta cu probleme privind zgomotele. Datorită profilului rezistent și a panourilor de sticlă utilizate, vor fi minimizate zgomotele, astfel te vei bucura de liniște și confort în locuința ta.
Versatil din punct de vedere estetic - orice stil ar avea casa ta, tamplaria PVC se va integra perfect, întregul aspect fiind unul desăvârșit. La momentul actual, ai acces la o gamă variată de modele, pe diferite dimensiuni și culori, astfel vei putea să alegi soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor casei tale.
Minimă întreținere - ferestrele din PVC nu necesita o întreținere specială. Datorită materialului utilizat și a caracteristicilor sale tehnice, curățarea este una ușoară și minimă.

Ce tipuri de ferestre PVC poți alege pentru locuința ta?



Atunci când îți construiești sau renovezi propria casă, este important să realizezi totul într-un mod cât mai autentic, ținând cont bineînțeles de necesitățile funcționale ale acesteia.  Amprenta pe care o vei lăsa asupra locuinței te va face să te simți mereu ,,acasă’’, întregul spațiu fiind o extensie a identității tale personale.
În plus, dacă îmbini viziunea estetică cu soluțiile tehnice moderne, vei avea parte de cele mai bune rezultate pentru casa ta. Ținând cont de particularitățile casei (structura arhitecturală, spațiul disponibil etc.) poți opta pentru:
Fereastra rotundă - Pentru o estetică cu personalitate, poți apela cu încredere la alte forme geometrice în locul clasicului dreptunghi. O astfel de tipologie a ferestrei va aduce cu certitudine o notă interesantă și elegantă locuinței, mai ales dacă este amenajată în stilul modern, cu influențe urbane.
Fereastra arcadă - Arcada face spațiul din jurul ei să fie impunător și spectaculos. Deși ridică probleme pentru instalarea draperiilor, această tipologie de fereastră oferă un efect vizual deosebit, în special în zilele însorite. Acest model este ales în special pentru locuințele cu o arhitectură clasică.
Fereastra clasică - Tipologia convențională de fereastră reprezintă soluția optimă pentru majoritatea locuințelor. Cu toate că designul este unul întâlnit peste tot, tâmplăria PVC îți permite să alegi variante colorate pentru a completa estetica casei tale.
Fereastra oscilobatantă - Seamană foarte mult cu variantele obișnuite, dar are în componența ei un sistem diferit. Astfel, ea se poate rabata spre interior în partea de sus. Scopul principal al ramelor oscilobatante este acela de a permite aerisirea continuă fără a ocupa locul de lângă geam sau ușă.
Fereastra fixă -  Dacă aerisirea nu este o problemă pentru anumite încăperi, poți încerca un cadru fără o astfel de opțiune. Beneficiul cel mai important al unui geam fi este rezistența sporită.

Concluzii

Ușile și ferestrele sunt elemente esențiale pentru orice casă. În prezent, există numeroase tipologii de ferestre care te pot ajuta să-ți personalizezi locuința așa cum ți-ai dorit. Dacă ești în proces de renovare sau construire a casei, acordă o atenție deosebită elementelor arhitecturale ale acesteia.
Alege pentru casa ta o tâmplărie de cea mai bună calitate și bucură-te de avantajele aduse.
În sprijinul tău se află Verman, care îți pune la dispoziție un portofoliu variat de produse pentru a amenaja locuința așa cum ai visat.
Verman este partenerul tău de încredere în proiectele tale de amenajare a casei, acesta oferind soluții de înaltă calitate din categoria tamplarie PVC, usi de interior și parchet laminat.
Alege produsele care îndeplinesc cel mai bine necesitățile și dorințele tale!
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 8:30-16:30 - Te rugăm să faci o programare înainte de a vizita showroom-ul nostru pentru a te asigura că un reprezentant este disponibil.

0752 071 000 office@verman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!