Renovare apartament: cand merită să iei în considerare acest proiect

Proiectul de renovare apartament poate fi o adevărată provocare în contextul în care nu există o direcție de amenajare sau o identificare clară a soluțiilor tehnice și de design potrivite arhitecturii locuinței.


SUMAR
Renovare apartament: cand merită să iei în considerare acest proiect
Asigură-te că dispui de un buget suficient
Fii sigur(ă) de schimbările pe care vrei să le faci
Alege furnizori de încredere
Începe cu elementele principale ale amenajării interioare
Nu uita de detalii
Prin urmare, când merită să renovezi apartamentul?

Renovarea apartamentului vine la pachet cu o serie de întrebări și incertitudini. Va ieși proiectul așa cum îți imaginezi? Te vei încadra în bugetul de care dispui? Care sunt cele mai potrivite materiale pentru nevoile tale? Când este momentul potrivit să faci această schimbare?
Întrucât renovarea apartamentului este un proiect care necesită timp, resurse financiare și furnizori de încredere, în acest articol vom expune succint câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere în momentul demarării proiectului.

Asigură-te că dispui de un buget suficient

Partea financiară joacă un rol esențial atunci când vine vorba de reamenajarea unui apartament. Mai mult decât atât, decizia de schimbare este determinată de acest factor. Astfel, asigură-te că proiectul la care te-ai gândit se încadrează în bugetul tău, făcând o simulare de preț. Ideal ar fi dacă dispui și de un buget suplimentar pe care îl vei putea accesa simplu și rapid, în caz de nevoie.

Fii sigur(ă) de schimbările pe care vrei să le faci

Acest proiect de renovare apartament implică un proces care necesită timp și numeroase eforturi. Pentru unele persoane, conceptul de renovare apartament implică o schimbare radicală a amenajării. Astfel, dacă dorești o transformare a locuinței, este important să ai în vedere toate costurile aferente acestei decizii.
De la alegerea designului general al apartamentului, conceptul pentru mobilă și zonele de relaxare până la identificarea unor usi de interior potrivite, asigură-te că iei cele mai raționale decizii, bazate pe o documentare în prealabil. La final, te vei bucura de un cămin primitor, așa cum l-ai visat.

Alege furnizori de încredere

Fiind o schimbare importantă a apartamentului, este important să alegi produse de calitate, de la producători și furnizori de top. În acest fel nu doar că îți vei spori nivelul de confort din cadrul locuinței, dar te vei bucura de calitate care atinge cele mai înalte standarde, chiar și atunci când vine vorba de detalii.
Verman este partenerul tău de încredere, care vine în sprijinul tău cu multiple soluții moderne, ideale în contextul renovării apartamentului. Portofoliul de produse și soluții puse la dispoziție de Verman îndeplinesc cu succes toate standardele actuale privind designul, durabilitatea și funcționalitatea.

Începe cu elementele principale ale amenajării interioare

Trebuie să te împaci de la început cu ideea că procesul poate dura mai mult timp decât ai anticipa. Dacă nu știi de unde să începi, pune accent pe elementele principale, mai precis:
Elementele de tâmplărie PVC - Te ajută să-ți izolezi locuința și să reduci pierderile de căldură de la nivelul ferestrelor. Acest aspect este esențial mai ales dacă ai început activitatea de renovare în timpul sezonului rece.
Ușile de interior - componente cheie ale amenajării, ușile de interior te vor ajuta să determini design-ul pe care dorești să îl aibă apartamentul. Pentru un aspect unitar și armonios din punct de vedere vizual, alege aceeași estetică atât la uși, cât și la podea. Pentru un touch modern și personalizat poți alege să schimbi mânerele în funcție de preferințe.
Parchet - poți opta pentru modele de parchet laminat diferit în funcție de camere. În contextul unor sisteme de încălzire în pardoseală, se recomandă alegerea unui parchet laminat, prin prisma particularităților termice pe care le furnizează. Recomandarea specialiștilor este de a alege o variantă rezistentă la trafic și zgârieturi și care nu își va schimba aspectul odată cu trecerea timpului.

Nu uita de detalii

După cum probabil știi deja, detaliile fac diferența. Când lucrarea de renovare apartament se apropie de final, nu uita să acorzi un grad sporit de atenție și elementelor decorative care vor conferi locuinței tale un aer aparte.
De asemenea, optează pe cât de mult posibil pentru opțiuni automatizate, moderne în ceea ce privește tâmplăria, instalațiile sanitare și sistemele de răcire.

Prin urmare, când merită să renovezi apartamentul?

Dacă ai în minte un plan de design care se încadrează în bugetul de care dispui, nu mai pierde timpul și pornește lucrarea. Poți opta pentru o echipă specializată sau poți alege să te ocupi tu, de la A la Z, de acest proiect. Indiferent de opțiunea pentru care optezi este bine să știi de la bun început că este un proces care poate dura câteva săptămâni.
Specialiștii Verman vin în sprijinul tău în proiectul de renovare apartament cu produse de cea mai înaltă calitate din sfera tâmplăriei, ușilor și parchetului, adaptate necesităților proiectului tău. Descoperă portofoliul complet de produse și alege modelele potrivite amenajării apartamentului tău.
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 8:30-16:30 - Te rugăm să faci o programare înainte de a vizita showroom-ul nostru pentru a te asigura că un reprezentant este disponibil.

0752 071 000 office@verman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!